Does anyone else see this??

Posted by: Trog

Does anyone else see this?? - 05/01/05 10:17 AM

Ok, I PM'd Gizmo last week beccause I kept seeing this symbol in his posts:<br><br><br><br>Since then I have wiped and reinstalled all my software with Tiger and I still see that symbol in some of the posts on this forum and it makes no difference what web browser I use.<br><br>What is it, and am I the only seeing that thing?<br><br>
Posted by: carp

Re: Does anyone else see this?? - 05/01/05 10:20 AM

I see it to - its JDs form of a <br><br>
Posted by: MacGizmo

Re: Does anyone else see this?? - 05/01/05 10:23 AM

Actually Carp, I thought maybe it WAS something I was doing wrong with the smilies, but since he asked me about it last week, I've noticed it on several other people's posts as well. The odd thing is, I don't see them on my own posts, only others. I'm wondering if it's a browser font setting since I have custom browser fonts turned on.<br><br><br><br>CreativeGuy: For your "fix" of design software tips, tricks & commentary.
Posted by: Anonymous

Re: Does anyone else see this?? - 05/01/05 10:25 AM

It's the em dash<br><br>
Posted by: MacGizmo

Re: Does anyone else see this?? - 05/01/05 10:26 AM

Yeah, I forgot that I had figured that out already. <br><br><br><br>CreativeGuy: For your "fix" of design software tips, tricks & commentary.
Posted by: Trog

Re: Does anyone else see this?? - 05/01/05 10:28 AM

So what is that, and why do you think we are seeing it?<br><br>
Posted by: carp

Re: Does anyone else see this?? - 05/01/05 10:31 AM

Okay I'll bite, whats the em dash ?<br><br>
Posted by: Anonymous

Re: Does anyone else see this?? - 05/01/05 10:51 AM

Well I could come up with a &#151; if only I could remember how to use an em dash.<br><br>The MacMinute webpage doesn't have the character coding set in the HTML. So you have to use escaped characters instead of raw characters in your post to use em dashes.<br><br>¶Atleast we aren't seeing these funky characters in the posts that would be extremely annoying.<br><br>¶I think I would stop at the first paragraph and not read the second.<br><br>
Posted by: iRock

Re: Does anyone else see this?? - 05/01/05 10:53 AM

Psst I see dead people. j/k I see that almost always in Jimmy's posts exclusively. I think of it as a power button half.<br><br>
Posted by: steveg

Re: Does anyone else see this?? - 05/01/05 10:59 AM

Yup. It's the M-dash for sure. But I only get it in Firefox. In Safari, it renders properly. Go figure... <br><br>
Posted by: iRock

Re: Does anyone else see this?? - 05/01/05 11:01 AM

I get it in Safari.<br><br>
Posted by: OSXaddict

Re: Does anyone else see this?? - 05/01/05 11:03 AM

I see it too<br><br>
Posted by: carp

Re: Does anyone else see this?? - 05/01/05 11:07 AM

I get it in Safari too but only in JDs post <br><br>
Posted by: snag

Re: Does anyone else see this?? - 05/01/05 02:19 PM

I don't want to get it <br><br>
Posted by: margadagio

Re: Does anyone else see this?? - 05/01/05 04:06 PM

Is it catching? <br><br>
Posted by: Michael

Re: Does anyone else see this?? - 05/01/05 04:14 PM

I don't see it.<br><img src="http://xs404.xs.to/pics/05181/symbol.gif" style="position:absolute; top:290; left:100"<img src="http://xs404.xs.to/pics/05181/symbol.gif" style="position:absolute; top:310; left:120"<img src="http://xs404.xs.to/pics/05181/symbol.gif" style="position:absolute; top:330; left:140"<img src="http://xs404.xs.to/pics/05181/symbol.gif" style="position:absolute; top:350; left:160"<img src="http://xs404.xs.to/pics/05181/symbol.gif" style="position:absolute; top:370; left:180"<img src="http://xs404.xs.to/pics/05181/symbol.gif" style="position:absolute; top:370; left:210"<br><br>
Posted by: iRock

Re: Does anyone else see this?? - 05/01/05 04:54 PM

Having fun Michael?<br><br><br><br>
Posted by: Michael

Re: Does anyone else see this?? - 05/01/05 05:30 PM

Who moi? Why I.....yeah a little. <br><br>
Posted by: Trog

Re: Does anyone else see this?? - 05/01/05 06:32 PM

LOL!<br><br>
Posted by: zwei

Re: Does anyone else see this?? - 05/01/05 06:57 PM

<br><br>
Posted by: zwei

Re: Does anyone else see this?? - 05/01/05 06:58 PM

em-dashes work here<br><br> <br><br>en-dashes<br><br> <br><br>reg<br>- - - - <br><br>
Posted by:

Re: Does anyone else see this?? - 05/01/05 07:00 PM

That last one would be a hyphen.<br><br>
Posted by: zwei

Re: Does anyone else see this?? - 05/01/05 07:19 PM

yeah ...looks like en-dashes don't show up in safari. They look like HYPHENS <br><br>
Posted by:

Re: Does anyone else see this?? - 05/01/05 07:21 PM

Everything looks fine here. Don't see any regs though. <br><br>
Posted by: padmavyuha

Re: Does anyone else see this?? - 05/01/05 11:12 PM

reg<br>- - -<br><br>lite<br>. . .<br><br>- padmavyuha<br><br>PS:<br><br>windows<br>. . . - - - . . .<br><br>Where the truth is, there had better be love...