AppleCentral

Nothing Wrong/Missing

Posted By: Celandine

Nothing Wrong/Missing - 02/11/20 11:48 PM


Everything to make even one of my complicated posts is available/functional,

However the New SoftWare takes a bit of getting used to...

When I Started A NEW THREAD all the UBB/WYSIWYG controls are present
except that the THREAD/Post Icons are BELOW the Body of the Content...

You can still BOLD & italics & such
and Change TEXT SIZE COLOR & Add SMILIES grin
IMAGES & VIDEO LINKS, URL LINKS QUOTES etc

HOWEVER:
When You REPLY it appears beneath the OP (Original Post)
WITHOUT The expected UBB Controls...

HOWEVER:
You can Access the UBB Controls VIA THE OPTION BUTTON below the post
LABELED: --> Post Reply - Preview Reply ----and USE FULL EDITOR <--- cool
Posted By: Reboot

Re: Nothing Wrong/Missing - 02/12/20 12:06 AM

And just to add a little wrinkle, if Iím looking at it on the iphone in landscape everything is formatted nicely, if I view portrait it blows the formatting out. In portrait none of the columns are there.
Posted By: Celandine

Re: Nothing Wrong/Missing - 02/12/20 12:27 AM


What "New Wrinkle"?

still hadda use the Quik Reply Root <--not route wink

ah...hmm... re-read yer post... frown
Posted By: Celandine

Re: Nothing Wrong/Missing - 02/12/20 12:34 AM


yeah, in Portrait Mode
it's all squooozed together crazy
Posted By: Celandine

Re: Nothing Wrong/Missing - 02/12/20 12:40 AM

Originally Posted by Reboot
And just to add a little wrinkle, if Iím looking at it on the iphone in landscape everything is formatted nicely, if I view portrait it blows the formatting out. In portrait none of the columns are there.


Well,I rarely put my Computer in 'Portrait Mode' whistle
© 2020 AppleCentral Forums