Getting this today

Posted by: MacBozo

Getting this today - 08/27/12 12:38 PM

3 - 5 minutes before it resolves.

Posted by: neil

Re: Getting this today - 08/27/12 12:42 PM

Can you try it again? Not seeing this.
Posted by: MacBozo

Re: Getting this today - 08/27/12 12:51 PM

Still taking its time. It could be a localized issue due to the weather from TS Isaac here in Florida, but all other sites are loading quickly for me.
Posted by: neil

Re: Getting this today - 08/27/12 12:55 PM

I believe this is localized.
Posted by: MacBozo

Re: Getting this today - 08/27/12 12:59 PM

We'll see if it persists over the next couple of days. My connection is running at optimal speed at 10mbs (actually running a bit "hot" at just over 10mbps). If it continues stalling with this site over the next few days, I'll let you know.
Posted by: neil

Re: Getting this today - 08/27/12 01:01 PM

Thanks.

BTW: I'm thinking it's not the connection to you, but a peering issue between your connection and ours.
Posted by: Jim_

Re: Getting this today - 08/27/12 01:21 PM

Okay here with his problem, all content loads and I can browse, but the pages always have trouble loading one final item. According my Activity window it's http://forums.mactech.com/images/background.jpg that it is looking for. It's looking for a mactech.com file. It gives the spinning gear thingy in the address bar for a minute until it times out.

This has been going on for a long time. It's the issue I mentioned below in my thread starter.

http://forums.applecentral.com/ubbthreads.php/topics/577996/

Just thought I'd mention it again.
Posted by: Jim_

Re: Getting this today - 08/27/12 01:22 PM

Try a different DNS server? 8.8.8.8 or 4.2.2.3.
Posted by: MacBozo

Re: Getting this today - 08/27/12 01:46 PM

Originally Posted By: Jim_
Try a different DNS server? 8.8.8.8 or 4.2.2.3.
Already using those.
Posted by: MacGizmo

Re: Getting this today - 08/27/12 02:07 PM

Yeah, there's definitely something wrong with the image path... clicking on the direct link to the background image ends up with 2 or 3 minutes of load attempt, then times-out.
Posted by: neil

Re: Getting this today - 08/27/12 02:23 PM

James, my sysadmin, is looking at this. We have to track down where it's at.
Posted by: MacBozo

Re: Getting this today - 08/27/12 02:44 PM

t.skimresources.com is taking its time, too.
Posted by: MacBozo

Re: Getting this today - 08/30/12 07:11 AM

Still hanging today.
Posted by: MacBozo

Re: Getting this today - 09/02/12 01:08 PM

Problem solved.