Page not loading

Posted by: NucleusG4

Page not loading - 06/27/12 04:26 AM

Does anyone else have a problem loading this page.
Someone sent me the link in an email.

http://www.mactech.com/bootcamp/WashingtonDC
Posted by: neil

Re: Page not loading - 06/27/12 04:27 AM

It's loading for me ... what are you seeing?
Posted by: NucleusG4

Re: Page not loading - 06/27/12 04:28 AM

nvm... now it loads.
I play CoD with Chris Carlton on the page. He was nice enough to send me an iSight so I would have a mic in game. Cool dude.
Posted by: Jim_

Re: Page not loading - 06/27/12 04:35 AM

Jeez, do you ever sleep Neil? It's 4:30 where you're at isn't it?
Posted by: neil

Re: Page not loading - 06/27/12 04:36 AM

Well, today, I'm in Washington, D.C. for MacTech Boot Camp ... but it feels like 4:30 anyway. smile Probably the lack of sleep in the plane and then again last night.
Posted by: Jim_

Re: Page not loading - 06/27/12 04:41 AM

Okay, gotcha, have a good one today.
Posted by: Jim_

Re: Page not loading - 07/20/12 10:07 AM

Neil,

Still hanging sometimes, not all of the time. The page loads the content but the progress wheel keeps spinning trying to finish loading the page.

Maybe this will help. According to the Activity window in Safari when it hangs it seems to hang on this ad link;

http://www.mactech.com/sites/all/modules...9d311&t=368
&u=admin%2Fcontent%2Fad%2Fad_remote&l=admin%2Fcontent%2Fad%2Fad_remote

There's about five links with the same url with the only difference being the number 368. The links that load okay have 361, 369, 349, and 378.

I put a Return after the 368 because it would blow out the formatting of this page with the long link.
Posted by: neil

Re: Page not loading - 07/20/12 10:23 AM

Yeah -- we're seeing something on the main site that I think is causing this. And, what's happening is that Acquia has escalated it because it's not obvious to everyone what is happening.

Let's see what they say and if it goes away.