Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Hop To
Airport card for PowerMac G5 #632872 08/13/15 01:49 AM
Joined: Dec 2007
Posts: 163
C
choker Offline OP
Where's the RAM?
OP Offline
Where's the RAM?
C
Joined: Dec 2007
Posts: 163
Where can I find an Airport(Wifi?)card for my PowerMac G5 M9591LL/A
It was optional when I purchased the Mac and I didn't opt. Now I need it to connect due to physical restraints on using Cat5.
I've seen several cards for the G5 but none I can be sure is the correct one. I've also seen reference to an antenna?????

Any help greatly appreciated

Re: Airport card for PowerMac G5 [Re: choker] #632877 08/13/15 03:47 AM
Joined: Apr 2002
Posts: 15,077
Reboot Online Content
Muhahahaha
Online Content
Muhahahaha
Joined: Apr 2002
Posts: 15,077
That's a toughie. It can be an expensive kit.

Your best bet is to get one of these and put it into Wireless Client mode. It will pick up the wireless then you take an ethernet cable from the TP-Link to the G5.

Microcenter has it for less than $20 here.

Re: Airport card for PowerMac G5 [Re: choker] #632921 08/14/15 02:08 AM
Joined: Dec 2007
Posts: 163
C
choker Offline OP
Where's the RAM?
OP Offline
Where's the RAM?
C
Joined: Dec 2007
Posts: 163
Thanks.
That sounds like just what the Dr. ordered
choker

Re: Airport card for PowerMac G5 [Re: Reboot] #633160 08/21/15 01:56 AM
Joined: Dec 2007
Posts: 163
C
choker Offline OP
Where's the RAM?
OP Offline
Where's the RAM?
C
Joined: Dec 2007
Posts: 163
Went with your recommendation.
Just set it up, logged in from the G5 to send this.
As usual Reboot strikes again
Many thanks
choker

Re: Airport card for PowerMac G5 [Re: choker] #633161 08/21/15 02:07 AM
Joined: Apr 2002
Posts: 15,077
Reboot Online Content
Muhahahaha
Online Content
Muhahahaha
Joined: Apr 2002
Posts: 15,077
I love it when a plan comes together. cool


Moderated by  Acumowchek, MacGizmo, Reboot