Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Hop To
Page 1 of 2 1 2
Mark All Read not working for me. #608249 12/09/13 01:47 AM
Joined: Dec 2005
Posts: 3,405
Nana Offline OP
I mod in my sleep!
OP Offline
I mod in my sleep!
Joined: Dec 2005
Posts: 3,405
When I get to the section The thread has been modified. In a moment you will be automatically returned to the forum.

Return to the forum | View your post

I am not automatically returned. I have to manually click the "Return to the forum" link. mad


Re: Mark All Read not working for me. [Re: Nana] #608251 12/09/13 01:59 AM
Joined: Apr 2002
Posts: 15,090
Reboot Online Content
Muhahahaha
Online Content
Muhahahaha
Joined: Apr 2002
Posts: 15,090
Originally Posted By: Nana
When I get to the section The thread has been modified. In a moment you will be automatically returned to the forum.

Return to the forum | View your post

I am not automatically returned. I have to manually click the "Return to the forum" link
I see the same thing when editing or deleting, I am not returned to the forum.

Re: Mark All Read not working for me. [Re: Nana] #608269 12/09/13 04:29 PM
Joined: Nov 2008
Posts: 6,171
J
John Rougeux Offline
I invented modding!
Offline
I invented modding!
J
Joined: Nov 2008
Posts: 6,171
Originally Posted By: Nana
When I get to the section The thread has been modified. In a moment you will be automatically returned to the forum.

Return to the forum | View your post

I am not automatically returned. I have to manually click the "Return to the forum" link. mad


I'm a bit confused here. Your title says "Mark All Read not working for me" yet the content of your message sounds like editing a post, not clicking on Mark all read link.

This is what I get when I click on the Mark all read:


right click for bigger image

Last edited by John Rougeux; 12/09/13 04:29 PM.
Re: Mark All Read not working for me. [Re: Nana] #608270 12/09/13 04:32 PM
Joined: Nov 2008
Posts: 6,171
J
John Rougeux Offline
I invented modding!
Offline
I invented modding!
J
Joined: Nov 2008
Posts: 6,171
I get that message you got when I edited my post above. It says:


And you are right, from that screen there, it doesn't automatically take me back to the forum.

I am just trying to help Neil understand that you probably didn't mean the Mark all read part.

Re: Mark All Read not working for me. [Re: Nana] #608278 12/09/13 05:42 PM
Joined: Jun 2008
Posts: 1,195
neil Offline
Neil Ticktin
Offline
Neil Ticktin
Joined: Jun 2008
Posts: 1,195
Yeah, I'm not sure how to approach this one -- as it's an issue with UBB, not configuration, I think.

Jim: Thoughts?

Re: Mark All Read not working for me. [Re: neil] #608285 12/09/13 06:39 PM
Joined: Apr 2002
Posts: 15,090
Reboot Online Content
Muhahahaha
Online Content
Muhahahaha
Joined: Apr 2002
Posts: 15,090
I posted at UBB forums about it.

Also about the Quick Reply box not replying to the last post in the thread anymore but now replying to the thread starter.

Re: Mark All Read not working for me. [Re: Reboot] #608286 12/09/13 07:03 PM
Joined: Jun 2008
Posts: 1,195
neil Offline
Neil Ticktin
Offline
Neil Ticktin
Joined: Jun 2008
Posts: 1,195
Originally Posted By: Jim_
I posted at UBB forums about it.

Also about the Quick Reply box not replying to the last post in the thread anymore but now replying to the thread starter.


Great --thanks!

Re: Mark All Read not working for me. [Re: neil] #608290 12/09/13 08:04 PM
Joined: Apr 2002
Posts: 15,090
Reboot Online Content
Muhahahaha
Online Content
Muhahahaha
Joined: Apr 2002
Posts: 15,090
Here's the fix for the return to forum change.

Last edited by Jim_; 12/09/13 08:23 PM.
Re: Mark All Read not working for me. [Re: Nana] #608291 12/09/13 08:14 PM
Joined: Jun 2008
Posts: 1,195
neil Offline
Neil Ticktin
Offline
Neil Ticktin
Joined: Jun 2008
Posts: 1,195
Change made. Please test for me.

Re: Mark All Read not working for me. [Re: neil] #608292 12/09/13 08:24 PM
Joined: Apr 2002
Posts: 15,090
Reboot Online Content
Muhahahaha
Online Content
Muhahahaha
Joined: Apr 2002
Posts: 15,090
We have a winner. Thanks.

Page 1 of 2 1 2

Moderated by  Acumowchek, MacGizmo, Moderator, neil, Reboot