Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Hop To
Page 1 of 4 1 2 3 4
Lion #559232 06/06/11 07:16 PM
Joined: Nov 2008
Posts: 6,171
J
John Rougeux Offline OP
I invented modding!
OP Offline
I invented modding!
J
Joined: Nov 2008
Posts: 6,171
http://www.apple.com/macosx/

Some requirements:
Make sure your Mac can run Lion.
Your Mac must have an Intel Core 2 Duo, Core i3, Core i5, Core i7, or Xeon processor to run Lion.

Make sure you have the latest version of Snow Leopard.

Re: Lion [Re: John Rougeux] #559233 06/06/11 07:19 PM
Joined: Apr 2002
Posts: 17,709
MacBozo Offline
Nut Dood
Offline
Nut Dood
Joined: Apr 2002
Posts: 17,709
My Mini can run it, but the wife's can't.


[Linked Image from dl.dropbox.com]
Re: Lion [Re: MacBozo] #559234 06/06/11 07:23 PM
Joined: Nov 2008
Posts: 6,171
J
John Rougeux Offline OP
I invented modding!
OP Offline
I invented modding!
J
Joined: Nov 2008
Posts: 6,171
My iMac can run it, but my wife's can't.

What's that say about us?! grin

Re: Lion [Re: John Rougeux] #559235 06/06/11 07:34 PM
Joined: Apr 2002
Posts: 17,709
MacBozo Offline
Nut Dood
Offline
Nut Dood
Joined: Apr 2002
Posts: 17,709
Originally Posted By: John Rougeux
My iMac can run it, but my wife's can't.

What's that say about us?! grin


If it ain't broke....


My daughter still has an eMac that won't die. Hers is maxed at 10.5.8.


[Linked Image from dl.dropbox.com]
Re: Lion [Re: MacBozo] #559236 06/06/11 07:45 PM
Joined: Jan 2003
Posts: 5,104
trey Offline
Custom Title (50 characters max)
Offline
Custom Title (50 characters max)
Joined: Jan 2003
Posts: 5,104
My MacBook meets the minimum specs... I wonder how it'll run? I'd imagine it'll be fine.

Re: Lion [Re: trey] #559238 06/06/11 08:22 PM
Joined: May 2005
Posts: 7,406
lanovami Offline
This space for rent
Offline
This space for rent
Joined: May 2005
Posts: 7,406
As I am not at all a hardware geek, I was pleasantly surprised to find I have the minimum specs. My Mac is going on six years old, so it was nice to know it isn't as old as I'd thought. What a nice price surprise as well. I never did get Leopard (the first time I skipped a version) - I went straight to Snow Leopard when it came out so cheap. I went against Apple advice and upgraded straight from Tiger. After initial speed increases, SL has seemed rather slow to me, making me wait regularly - even though SL was supposed to be a leaner and meaner version of Leopard. I am leery of putting Lion on top of that and giving myself even more headaches.

Anyway, I am sure a number of people here will try it quickly enough and I will read your feedback with interest.


We are what we repeatedly do - Aristotle
Re: Lion [Re: lanovami] #559255 06/06/11 09:59 PM
Joined: Apr 2002
Posts: 15,089
Reboot Offline
Muhahahaha
Offline
Muhahahaha
Joined: Apr 2002
Posts: 15,089
Originally Posted By: lanovami
As I am not at all a hardware geek, I was pleasantly surprised to find I have the minimum specs. My Mac is going on six years old, so it was nice to know it isn't as old as I'd thought.
Do you have a Core Duo or a Core 2 Duo?

Re: Lion [Re: Reboot] #559311 06/07/11 10:12 AM
Joined: May 2005
Posts: 7,406
lanovami Offline
This space for rent
Offline
This space for rent
Joined: May 2005
Posts: 7,406
About my Mac says I have a Core 2 Duo.


We are what we repeatedly do - Aristotle
Re: Lion [Re: John Rougeux] #559319 06/07/11 11:43 AM
Joined: Mar 2010
Posts: 2,850
M
musicalmarv7 Offline
musicalmarv7
Offline
musicalmarv7
M
Joined: Mar 2010
Posts: 2,850
John can you only buy this OS Lion through the App Store online or can you purchase this through a Apple retailer? thanks

Re: Lion [Re: musicalmarv7] #559321 06/07/11 12:11 PM
Joined: Nov 2008
Posts: 6,171
J
John Rougeux Offline OP
I invented modding!
OP Offline
I invented modding!
J
Joined: Nov 2008
Posts: 6,171
Says only through Mac app store

Obviously they are doing this for a few reasons:
To promote use of Mac App store
To hold down costs and inventory

And since apparently you install off the download, it appears to not do a cean install unless there is some way for it to communicate & download while doing this.

If you don't have broadband, since it's a 4GB download, I would head over to the Apple store and download it there

Page 1 of 4 1 2 3 4

Moderated by  Acumowchek, MacGizmo, Reboot